𝗣𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 pentru 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀̦𝗮𝗹𝗼𝗻𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗹𝗮 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗮̆ 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲, publicată în 📑 📌 𝙈𝙤𝙣𝙞𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙊𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙡

În Monitorul Oficial nr. 1.104 din 19 noiembrie 2020 a fost publicat Ordinul nr. 3.896/2020 al  președintelui ANAF pentru aprobarea Procedurii de acordare a eșalonării la plată de către organul fiscal central, precum și pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul președintelui ANAF nr. 90/2016 pentru aprobarea conținutului cererii de acordare a eșalonării la plată și a documentelor justificative anexate acesteia, precum și a Procedurii de aplicare a acordării eșalonării la plată de către organul fiscal central. Astfel, contribuabilii pot depune prin mijloace electronice de transmitere la distanță, începând de astăzi, cererile pentru accesarea eșalonarii Ia plată simplificate.

Modelul cererii de eșalonare la plată este prevăzut în Anexa nr. 1 la Procedura de aplicare a acordării eșalonării la plată de către organul fiscal central și poate fi descărcat pe pagina de internet a ANAF, aici.

Potrivit unui comunicat al ANAF, contribuabilii persoane fizice și juridice pot accesa eșalonarea la plată simplificată, pe o perioadă de cel mult 12 luni, pentru obligațiile fiscale principale și accesorii datorate după data declarării stării de urgență.

Citiți mai multe în CECCAR Business Magazine.

➡️ https://bit.ly/2KoVuMs

Ai nevoie de sprijin 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮 unui #𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁 𝗖𝗢𝗡𝗧ează Implică-ți 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹, consilierul tău de încredere ➡️ https://bit.ly/2K4x875

#CECCAR #coronavirus #COVID19 #legislație #expertcontabil #contabilautorizat #contabilitate #profesiacontabilă

mof1911

Leave your comment